Nyheter från Sveriges alla skoltidningar på ett och samma ställe

Älmhult, Gemobladet.se:

4 spel på Roblox!

2021-05-21 / Ingrid, Lova

Om du är uttråkad eller inte har nåt att göra är detta nog något för dig. Vi skriver om 4 spel på Roblox som är Tower of hell, Murder mystery, Adopt me och Speed run. Det är väldigt enkla spel och de är enkla att hitta på Roblox.

(Tower of hell)

Om du gillar obbys, som en hinderbana, så är Tower of hell ett spel för dig som är uttråkad.

Tower of hell är ett spel som är väldigt populärt på Roblox. Det är till och med den populäraste obbyn på Roblox. Det du gör på det är att det är en obby och det finns inga checkpoints på den så om du förlorar så ramlar du ner längst ner.

Spelet går ut på att man ska komma upp längst uppe och där uppe finns det en dörr, så om du går in i den står det i kommentaren att du har klarat den här obbyn. Men det som också händer är att tiden går extra snabbt. Det finns två olika Tower of hell, den ena är Tower of hell för nybörjare och den andra är Tower of hell pro, för de som spelat det länge. Men bara för att du kört det länge betyder det inte att du inte får köra Tower of hell för nybörjare.


(Murder mystery)

Det här går ut på att akta sig för mördaren eller vara mördaren eller faktiskt vara en sheriff. Spelet heter Murder mystery.

Murder mystery går ut på att många är vanliga människor, som ska akta sig för mördaren eller rädda alla andra genom att ta sheriffens pistol, när hen dött och döda mördaren, innan mördaren hinner döda dig. Om du är mördaren ska du försöka döda alla i spelet utan att nån ser dig. Men dödar mördaren dig så förlorar du. Om du är sheriff så ska du döda mördaren och då vinner du.


(Adopt me)

Detta spel är inte läskigt eller något man kan vinna på, spelet heter Adopt me.

Adopt me är ett spel där man kan vara bebis eller vuxen. Det man oftast gör är att ta hand om ett djur, som man får genom att köpa ett ägg. Men om du är nybörjare så får du ett ägg gratis som du ska kläcka genom att ta hand om det. Man kan också köpa hus, leksaker, presenter, djurleksaker, mat, bilar och massor mer. Man kan bilda familj och ha vagn och ha en bebis i den. Det kommer uppdateringar jätteofta det är det vi gillar mest!


(Speed run)

Sista spelet är Speed run och där är det nästan som en obby fast man springer snabbt och hoppar från mark till mark.

Speed run går ut på att man ska springa jättesnabbt och hoppa från mark till mark tills man kommer till en dörr och när man går in i dörren kommer man till en ny värld. Ramlar man ner så måste man börja om.


Läs artikeln på Gemobladet.se    |    Till skoltidningen Gemobladet.se