Nyheter från Sveriges alla skoltidningar på ett och samma ställe

Älmhult, Gemobladet.se:

Brawl stars

2021-10-13 / Ludvig, Abed

Det är ett spel som man kan få skins på. Och skjuta på och det finns legendary skins, cromatic skins, mythic skins, epic skins, och super rare skins och tillsist rare skins.

Brawl stars är ett spel som är jättebra.Brawl stars är ett skjutaspel och man kan få många skins till exempel legendary skins, cromatic skins, mythic skins, epic skins, super rare skins och rare
skins.

Legendary skins är dom bästa i spelet sen kommer cromatic, sen mythic, sen epic, sen super rare och till sist kommer rare. De är de dåligaste och de är enkla att få.

Sandy var den första legendary som kom ut. Sen finns det meg, leon, spike, amber och crow. Det första brawlpasset var en cromatic skin som heter gale. Om du vill ha en gadget, levla upp dina gubbar till level 7 och om du vill ha en annan slags super power, levla dina gubbar till level 9.

Det finns också mythic skins och dom heter tara, mortis, max, MR.P, gene, sprout och byron. Cromatic skins heter lou, Gale, colette, surge, Colonel ruffs. Epic brawlers heter frank, piper, pam, Griff, bibi, bea, edgar, nani och på super rare brawlers är namnen rico penny, jacky, carl, darryl. Rare brawls gubbar är elprimo, barley, poco och rosa.

Läs artikeln på Gemobladet.se    |    Till skoltidningen Gemobladet.se