Nyheter från Sveriges alla skoltidningar på ett och samma ställe

Gävle, Gevaliensis:

Where the magic happens

2018-10-04 / Jennifer Jensen Josefa Leiva

 

Dörrarna till Gävle Teater öppnas ännu en gång och den blir fylld av ett stort antal gäster. Showen Where the magic happens var en magisk föreställning gjord av den kvinnliga trollkarlen, Caroline Ravn. Publiken fick vara en del av showen och bjöds upp till scenen, valet av personerna gjordes av den egna trollkarlen.
Showen startades klockan 16.00 på lördagen den 22: a september. 

 

Från önskan om att bli en präst till att bli en magiker - Ravn berättar om sin livsresa som förändrade hennes karriärval och hur det ledde till att hon nu framför magi på scen, världen över. Förutom de häpnade ansiktsuttrycken från de deltagande, blev publiken även fyllda av skratt av Ravns humoristiska kommentarer och berättelser om sitt förflutna. Med redskap och material kunde Caroline Ravn förbluffa besökarna med otroliga magitrick. Med magitrick som att kontrollera vatten och få bollar att försvinna. Föreställningen av den skånske show avslutades  med en stående ovation och högt jubel från publiken. 


Vi tyckte att det var en väldigt bra show. Det framstod många oförklarliga och nya trolleritrick, trick som inte hade sett tidigare. Med sina roliga historier och skämt kunde man inte motstå att skratta och fnissa till. Dock måste det påpekas, föreställningen var inte perfekt. En del av hennes trolleritrick utfördes mer slarvigt. Man kunde till exempel se de “försvinna” mynten i handflatorna på henne. Med när ett trick var slarvigt, då kopenserade hon det i nästa trolleritricket, eller var det en del av shown?  Men i helhet var detta en bra föreställning som kan rekommenderas  till andra. Om du är ute efter att få betrakta ett uppträdande fullt med magi och humor, då är detta något för dig.

Läs artikeln på Gevaliensis    |    Till skoltidningen Gevaliensis