Nyheter från Sveriges alla skoltidningar på ett och samma ställe

Göteborg, Angeredswebben:

2018-12-12 / Zeinab Sabbar Badir & Fadak Aljuboori

Best in school kommer tillbaka dagarna innan julavslutningen. Denna gång kommer tävlingen pågå i tre dagar, 17-19/12. Tävlingen består av bl a en fotbollsturnering där klasser från Angeredsgymnasiet möter andra klasser nere i sporthallen.

Eleverna har också haft olika förslag på andra sporter som man kan prova på i Best in school såsom basketboll och volleyboll.


De tre eleverna Mahmud, Antonio och Salifu i årskurs 3 på Handelsprogrammet går runt i skolan och berättar om Best in school.


Inför vårterminens Best in school finns det planer på att göra turneringen bredare och mer inkluderande genom att låta klasserna tävla med sina “hjärnmuskler”. Skolans råd och beredningsgrupp samarbetar med skolvärdarna Catta och Micke och planerar olika tävlingar där klasserna kan samarbeta för att lösa problem tillsammans. Det kan bli möjligt att tävla i minnestävlingar (memorering av inköpslistor), lösa Rubiks-kuber på tid, pussel mm. Förhoppningsvis kan detta större utbud av tävlingar vara på plats när det är dags för Best in school i maj/juni.


Alla kan vara med och delta och det gör man genom att gå till receptionen

 

Läs artikeln på Angeredswebben    |    Till skoltidningen Angeredswebben