Nyheter från Sveriges alla skoltidningar på ett och samma ställe

Älmhult, Gemobladet.se:

Millie Bobby Brown

2021-09-15 / Juni, Stina

Den här artiklen handlar om Millie Bobby Brown t.ex. vilka filmer/serier hon varit med i och skönhetsbolag.

Millie Bobby Brown föddes den 19 februari 2003 i Marbella. Hon är en brittisk skådespelare, modell och producent. Som trettonåring blev hon en av dem yngsta nominerade i Primetime. Hon har tre syskon Ava Brown, Paige Brown och Charlie Brown och två föräldrar, pappan Robert Brown och mamman Kelly Brown. Millie Bobby Browns familj offrade väldigt mycket för att hon skulle bli en bra skådespelare. Millies första kyss var framför kameran.  


Hon har ett smink- och skönhetsbolag. Det heter Florence. Hon säljer anisktsmasker, hudvård, smink, hårvård och kroppsvård. Hon säljer också produkter som män behöver. Allt Millie Bobby Brown har lärt sig på vägen har visat sig handla om att skönhet egenligen är att älska och utrycka oss själva. Det är därför hon uppkallade Florens efter sin mormor, en kvinna som omfamnade sig själv och gjorde saker som gjorde henne lycklig hela sitt liv. Millie Bobby Brown var med i Netflix-serien Stranger things. Hon spelade rollen Eleven. Eleven är en flicka med telekinetiska och telepatiska krafter. Millie Bobby Brown var bara 12 år gammal när hon var med i Stranger things. Millie Bobby Brown var tvungen att raka av sig håret i Stranger things. Millie Bobby Browns hår började växa mellan de olika säsongerna.Millie Bobby Brown har varit med i filmen Enola Holmes. Hennes roll var Enola. Hon var lillasyster till den betydligt mer kände Sherlock Holmes. Enola bor med sin mamma i en liten förfallen herrgård. Hennes mamma har lärt henne allt hon kan, utbildat henne, gjort henne självständig, modig och självsäker. Åldersgränsen är 13+ på filmen. 
Millie Bobby Brown har också varit med i filmen Godzilla. I filmen heter hon Madison Russell. Åldersgränsen på filmen är 15 år. Millie Bobby Brown gjorde sin filmdebut 2019 i uppföljaren till monsterfilmen Godzilla (2014), med titlen Godzilla: King of the monsters. Hon spelade samma roll i Godzilla vs. Kong, som hade premiär 2021. Läs artikeln på Gemobladet.se    |    Till skoltidningen Gemobladet.se