Nyheter från Sveriges alla skoltidningar på ett och samma ställe

Linköping, Tall-joxen:

Dagbok för alla min fans det tredje hjulet

2021-05-08 / Hugo h

Dagbok för alla mina fans Det tredje hjulet Författaren är Jeff Kinney Bokens genrer är humor Karaktärerna i böckerna är Greg, Rodrik,Manny,pappan,mamman,kompisen Rowley och farbror Gary Om du gillar en av de här böckerna i serien dagbok för alla mina fans så är mitt tips att läsa de alla andra.


I början av boken så börjar han klaga på att han saknar tiden i hans mammas mage och sen så berättar han hur han levde då. Sen så får han reda att han har en lillebror och berättar hur orättvist han lever. Sen kommer farbror Gary och då börjar det roliga.
Om du är tveksam att den är rolig lyssna på det här citat
“ I natt så hade Gary mardrömmar och den här handlade om Det är apor i vägarna och efter det ville inte min lillebror sova längs kanten så nu sover han i mitten av rummet. “
Jag blir så glad av dem här boken för att de är så mycket humor. Den sticker också ut från de andra böcker jag har läst. Om du gillar humor så är den här boken det bästa tips jag kan ge dig. Själv tycker jag det här är en av de bästa böcker jag har läst och jag hoppas att du har blivit inspirerad av den här boken och att du vill börja läsa den.

Läs artikeln på Tall-joxen    |    Till skoltidningen Tall-joxen