Nyheter från Sveriges alla skoltidningar på ett och samma ställe

Sigtuna, What´s Happening Arlanda:

Veckans Hunk och Babe vecka 41

2015-10-08 / Haarien Amin Emma Johansson

Veckans hunk och babe är äntligen tillbaka på what's happening Arlanda! Årets första hunk och babe är ingen mindre än Dominic Dimitrijevic från EK13 och Marie Der Nercessian från SAS14!

Dominic är en sistaårs elev här på Arlandagymnasiet. Han går på ekonomiprogrammet. På sin fritid så spelar han hockey, går ut med hunden på långa kvällspromenader, träffar kompisar och festar riktigt hårt på helgerna!

Han beskriver sig själv som en spontan kille som hittar på allt möjligt på fritiden. Han gillar även bilar, och vi har fått reda på att hans körkort är på G inom en snar framtid har han lovat. Han gymmar även riktigt hårt vilket givit synliga resultat. Men i slutet av dagen så är Dominic ändå en mysig kille som gärna spenderar sin tid med familjen.

Marie går andra året samhällsvetenskapliga linjen. Hon beskriver sig själv som en organiserad person. På sin fritid gillar hon att hitta på saker med sina kompisar.  Hon är även väldigt äventyrlig av sig och säger att hon tycker om att resa och att upptäcka världen.

Maries körkort är också på G. Hon skulle vilja ta det så fort hon fyllt 18. Hon övningskör för fullt! Marie gillar även att gymma på fritiden, och spenderar tid med familjen.

Årets första hunk och babe var det. Finns det någon eller några här på skolan som du vill nominera till att bli nästa veckas hunk och babe? Kontakta då skoltidnigen.

 

Läs artikeln på What´s Happening Arlanda    |    Till skoltidningen What´s Happening Arlanda