Nyheter från Sveriges alla skoltidningar på ett och samma ställe

Stockholm, Steriksnytt:

Fula jultröjor - här hittar du dem

2018-12-04 / Benjamin Kinnunen Hallgren

Nu när vi närmar oss juletider blir det allt kallare och mörkare. Så varför inte ta fram sin fula jultröja och värma sig i den? Om du inte redan har en ful jultröja än kan du gå igenom listan här nedan så kanske du hittar just den fulaste av dem alla. 

1. Om du verkligen letar efter fula jultröjor ska du besöka jultröjbutikens hemsida, där har de ett brett sortiment för alla. De har även en egen adventskalender med superbra erbjudande varje dag framtill jul.

Länk: https://www.jultrojbutiken.se/collections/jultroja-herr


2. 
 Är du tv-spelsintresserad och letar efter den perfekta jultröjan ska du besöka roligaprylars hemsida, för där har de bland annat spelmotiv på sina jultröjor. Just nu har de även rea på sina jultröjor så passa på och beställ redan idag.

Länk: https://www.roligaprylar.se/Jultrojor?gclid=Cj0KCQiA6JjgBRDbARIsANfu58EzcOxZ97FYgz3OOfFuN94xgzdIoHHSeeHRkXsoajkc7KCAFmr1vdcaAthLEALw_wcB

3. Har du mycket humor och vill bjuda på dig själv? I sådana fall ska du beställa jultröjan hos Stayhard som har några roliga tröjor som passar nu mot juletider.

Länk: https://stayhard.se/jul/xmasjumper

4. Är du ute efter en klassisk jultröja utan några motiv? Då kan du klicka på länken här nedan som tar dig till Zalandos hemsida där de säljer jultröjor från olika märken. De har även nedsatta priser på några just nu så passa på och beställ en nu.

Länk: https://www.zalando.se/jultroja/
 

5. Gillar du att gymma och är lite av ett träningsfreak? Då vet vi exakt vad för jultröja du söker! Länken här nedan tar dig till Etsys hemsida som säljer jultröjor med gymmotiv. Just nu har de nedsatta priser på några av deras jultröjor så passa på!  

Länk: https://www.etsy.com/market/gym_ugly_sweater

 

Läs artikeln på Steriksnytt    |    Till skoltidningen Steriksnytt