Nyheter från Sveriges alla skoltidningar på ett och samma ställe

Stockholm, Steriksnytt:

Kändis Graviditeter 2018 

2018-04-16 / Emma Nordeberg

Denise Desmond


Bild tagen från Denise Youtubekanal
Jonna Lundell


Bild tagen från Jocke och Jonnas youtubekanal
Ida Warg

Bild tagen från Idas youtubekanal
Marie Serneholt
Khloe Kardashian
Chrissy Teigen
Helen Torsgården 

Bild tagen från Helens youtubekanal

Här har vi en lista på några kändisar som är eller har varit gravida under året 2018: 

Denise Desmond

Denise Desmond är en svensk reality kändis som var med i tv programmet Temptation Island som sändes på kanal 5. Hon var en av dem 25 singlar som ska fresta killarna som är i förhållande. Denise och deltagaren ur ett av paren, Oliver, blev under programmets tid långsamt förälskade i varandra. Oliver gjorde slut med sitt ex, Kristina och blev efter det i ett förhållande med Denise. Dem gick ut 16 mars med nyheten om att dem väntade barn och var båda jätteglada och tacksamma. För två veckor sedan la dem ut en video på Instagram där dem fick reda på könet ur en ballong, Denise ska föda en flicka.


Helen Torsgården

Helen Torsgården är en youtuber/ influencer som föddes i september 1988. Hon blev känd genom sin blogg och youtubekanal. 2017 fick Helen Torsgården och hennes man Oskar en dotter vid namnet Selma. Bara några månader efter att Selma föddes så gick Helen ut med att hon och Oscar ska få ett till barn. Hon har inte tagit reda på könet då de vill att det ska vara en överraskning, de menar att det blir mer spännande och dessutom så spelar könet på barnet ingen roll. Barnet beräknas att födas i September, samma månad som Selma föddes. Graviditeten var väldigt oväntad men paret är väldigt exalterade.

 

Ida Warg

Ida Warg är en influencer med hundratals följare på både youtube, instagram och blogg. Hon har stor passion för träning, vegansk kost och har även en egen webshop (Welloteket) där hon säljer veganska varor.

Oktober 2017 blev Ida och hennes man Alexander gravida med deras första barn. Dom båda är runt 30 och kände att det var dags att bilda familj och fick vi reda på vecka 23 att barnet är en kille och är beräknad Juli 2018.

 

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen som varit gift med John Legend sedan 2013, ska nu föda sitt andra barn. Chrissy lade ut en video på Instagram där hon frågade sitt första barn, Luna, vad som fanns i hennes mage, Luna svarade då “Baby!” och under videon står det “it`s john`s!”.

 

Jonna Lundell

Youtube paret Jonna, 23, och Joakim Lundell, 32, har i över fem års tid stridit mot ofrivillig barnlöshet. Men i en video som paret la upp på sin kanal i februari visar de när Jonna tar ett graviditetstest. Testet visar positivt och att hon är i första till andra veckan. De kramar om varandra och brister ut i tårar över lycko beskedet. I slutet av februari gjorde de ultraljud och såg sitt barn för första gången som beräknas komma i november.

 

Khloé Kardashian

I september 2017 kom de första ryktena om att Khloé Kardashian, 33, och pojkvännen Tristan Thompson, 26, väntar deras första barn. Barnet är beräknad i april och ryktena säger att dom väntar en dotter men dom själva ligger lågt och har inte bekräftat de. Hon säger själv ”Min största dröm har blivit verklighet! Vi ska ha barn! Jag har väntat och undrat men gud hade en plan hela tiden. Han visste vad han gjorde. Jag behövde bara tro på honom och vara tålmodig. Ibland kan jag fortfarande inte tro att vår kärlek har skapat liv! Tristan, tack för att du älskar mig som du gör. Tack för att du behandlar mig som en drottning. Tack för att du alltid får mig att känna mig vacker. Tristan, framförallt, tack för att du gör mig till mamma”.

 

Marie Serneholt

29 mars 2018 avslöjade TV4-profilenMarie Serneholt, 34, att hon är gravid. Tillsammans med pojkvännen Fredric Palmqvist, 32, fick hon sitt livs överraskning på ultraljudet – de väntar nämligen tvillingar under 2018. De har inte gått ut med när de väntar barnen men någon gång under 2018.

”Vi ska bli föräldrar till inte bara ett utan TVÅ fantastiska små bebisar senare i år. Yep, vi väntar tvillingar”, skriver programledaren på sin Instagram.

Många har så klart även undrat hur programledaren mår, att vänta barn kan vara en påfrestning – och en tvillinggraviditet kanske betyder dubbelt trubbel för hormonerna?”Jag kan väl säga att just nu i det här läget i graviditeten mår jag väldigt bra. Visst, jag är lite tröttare, men annars lever jag på och jobbar som vanligt”, skriver Marie.

 

Läs artikeln på Steriksnytt    |    Till skoltidningen Steriksnytt