Nyheter från Sveriges alla skoltidningar på ett och samma ställe

Tyresö, Strandaren:

Med lust och fägring stor

2017-06-15 / Jonas Åhlund

Läsåret är till ända. Den sommartid nu kommer. Sol, bad och lata dagar väntar.
Årets skolavslutning avlöpte som vanlig väl med tal, sång och lite tårar i ögonen på en del av dem som elever som lämnar skolan för vidare äventyr på gymnasiet.

I en välfylld strandhall hölls under förmiddagen skolavslutningar för låg, mellan och högstadiet i tre omgångar. De flesta verkade mycket nöjda med att sommarlovet äntligen är här men det fanns också några som nog kände att det här var en dag med blandade känslor. Går man i trean och ska ta steget upp till mellanstadiet så är det nog lite pirr i magen. Likaså om det är dags att ta klivet från mellanstadiet upp till högstadiet. Men så är livets gång och vi som jobbar med Strandaren lovar att det kommer att gå bra. 

Notera att det på grund av att vi på grund av hänsyn till de som eventuellt finns med på bilderna och filmerna som togs på skolavslutningarna endast publicerar bilder och filmer från högstadiets avslutning.

Nu önskar vi er alla ett riktigt skönt sommarlov så ses vi här i Strandaren igen när höstterminen startar.

Ps. Vi klarar så klart inte av att hålla oss borta helt och hållet under så lång tid så det kommer en bildspecial från niornas avslutningsbal inom kort. Håll utkik här i Strandaren.Läs artikeln på Strandaren    |    Till skoltidningen Strandaren