Nyheter från Sveriges alla skoltidningar på ett och samma ställe

Enköping, WGYnytt:

UF mässan i full gång på WGY

2024-02-08 / Elton Östman

Gräsliga bollar UF på mässan.

Uf mässan på Westerlundska blev en stor hit för företagen. Många av alla skolans elever möte företagen under lunch tiderna. Det fanns många olika aktiviter som lockade elverna till företagens montrar.

Under onsdagen var det UF mässa på WGY. Flera Ungdoms företag visade upp sig och sålde produkter i E huset. Flera företag hade även små tävlingar man kunde vinna. Det var allt ifrån att spela golf och vinna golfbollar, till att gissa diverse föremål i en burk för att vinna smått och gott. Det var väldigt mycket olika företag och hela 54 olika företag som visade upp sig. Och det var väldigt mycket olika idéer. Allt ifrån en byrå som hjälper dig att hitta jobb, till klädesförsäljning. Under onsdagen var E huset nästan fullt från klockan tolv till klockan två. Och företagarna började förbereda och befann sig på mässan 08:45. Det var inte bara personal och elever på WGY som befann sig på mässan, utan också andra företagare och andra som ville kolla på denna mässa. En nyhetsreporter befann sig på plats för att intervjua diverse företag.

Företaget ”Gräsiga Bollar UF” befann sig på mässan och dom säljer gamla övergivna golfbollar som dom gör rent och sedan säljer. Vi intervjuade Material ansvarige

Olle Gradstock i företaget och han säger följande.

 

  • Det är kul att få stå på mässan och visa upp sig, sen är det bara ett plus om man får något sålt. Tror våran idé är en bra sådan, då vi tänker på miljön plus att vi fixar schyssta deals till kunderna.

 

Klockan två var mässan slut och diverse företag packade ihop för dagen efter ännu en lyckad dag.

Läs artikeln på WGYnytt    |    Till skoltidningen WGYnytt