Nyheter från Sveriges alla skoltidningar på ett och samma ställe

Gävle, Gevaliensis:

Åter dags för KGF Runas höstbal!

2021-10-24 /

Notera den 20 november

Traditionsenligt anordnar vi i Kvinnliga Gymnasistföreningen Runa vår årliga höstbal. Efter uppehåll förra året på grund av pandemin är vi tillbaka! Lördagen den 20:e november 19:00 på Stora Gasklockorna hålls festligheterna. Denna kväll vill ni sannerligen inte missa! Balen är som vanligt öppen för både elever och utomstående. 

Biljettförsäljning sker utanför Vasaskolans bibliotek fram till höstlovet. Kostnad är 375kr per person, ett billigt pris för vad du får! Betalning kan ske senare efter att du skrivit upp dig om så önskas. Du kan även boka genom att höra av dig till valfri runait fram till senast 5:e november. Skynda er att köpa innan biljetterna tar slut!

Under kvällen utlovas middag, tal, sång, dans och mycket mer! Till middagen finns det både vegetariska och veganska alternativ, samt anpassning till eventuella allergier. En dejt ska tas med till balen, utan krav på att de ska vara elev vid Vasaskolan. Om du inte har en dejt skrivs du upp på vår singellista och blir parad med en annan som skrivit upp sig. En riktigt spännande dejt så att säga! Klädsel bör vara högtidsdräkt, med andra ord långklänning, frack eller kostym. 

För mer information håll koll på vårt Facebook-event eller kom fram till oss utanför biblioteket!

Varmt välkomna!

Hälsningar, Fröken Sekreterare 21/22

Läs artikeln på Gevaliensis    |    Till skoltidningen Gevaliensis