Nyheter från Sveriges alla skoltidningar på ett och samma ställe

Göteborg, No Limit:

Hagabadet är populärt

2023-03-21 / Elin & Jamie

 

När vi gick in i Hagabadet var det en fin reception med olika saker man kunde köpa som hårband, badrockar, påsar, badsalt mm. Det var också massa fina ljus i olikfärgade glas och en kyl med vatten och dricka. Vi frågade om vi kunde ställa några frågor till någon som jobbade där och det fick efter ett par minuter. –Hur ser en vanlig dag på jobbet ut?

–”Att jobba vid receptionen och ta hand om behandlings gäster eller spa gäster och även tränings gäster. Vi jobbar även väldigt mycket med kundkontakt hela dagarna och ser till att gästerna har de bra!”–Vad tycker du är mest spännande eller roligt med jobbet?


–”Oh! De är nog kunderna skulle jag säga, de är jättetrevligt att jobba i servicebranschen. De ger att träffa mycket nya människor varje dag och de är en jättehärlig bransch. De tycker jag ni borde satsa på!”–Hur många kunder brukar ni få?


–”Oh..många, vi har ju ungefär 3000 medlemmar. Nu är inte alla just här på en dag men det kanske är runt mellan 700 som kommer in per dag. Sen så träffar jag nog lite mindre där.”


–Är det något annorlunda som har hänt någon gång


–”Gud! De händer ju saker hela tiden, de är ju ett väldigt gammalt och häftigt hus. Så att de kan hända saker i huset här kan de göra, men inget så specifikt kan man få nej.”


–Hur länge har du jobbat i butiken? 


–”7-8 år så jag har jobbat här då ganska länge.”


–Har du en favoritdag där det händer något speciellt?


–”Oh, jag tycker ju helger är ju lite extra kul för då kommer de in lite extra människor som bara har varit här för första gången. Så då är de ju lite extra roligt att visa de vad vi har och visa de huset också! Så helgerna är lite extra och spännande.” 
Läs artikeln på No Limit    |    Till skoltidningen No Limit