Nyheter från Sveriges alla skoltidningar på ett och samma ställe

Tyresö, Strandaren:

Efter tisdagsjakten - så är läget i Wild Kids

2023-04-25 / Jonatan Åhlund

Ny vecka och ny tisdag betyder ny utmaning i Wild Kids. Den här gången stod elevernas förmåga att söka och finna i fokus.

De fyra lagens uppgift i omgång två var att ge sig ut på jakt. På skolgården, aktivitetsfältet och i dungen hade nämligen 200 Wild Kids-loggor gömts och det var upp till Lejonen, Björnarna, Tigrar och Pumorna att hitta dem. Reglerna var enkla – flest loggor gav fyra poäng, näst flest tre och så vidare. Jakten tog full fart direkt efter startsignalen och alla fyra lag, med deltagare från förskoleklass och upp till och med årskurs 3, tog sig an uppdraget med glädje och engagemang.

När loggorna var hittade och räknade kunde tävlingsledningen konstatera att Lejonen, för andra veckan i rad, stod som segrare och att de därför fick fyra nya poäng. Tigrarna, Pumorna och Björnarna var strax bakom och inkasserade därför tre, två respektive en poäng vardera.

 Tabellen just nu:

Lejonen 8 poäng

Tigrarna 5 poäng

Björnarna 4 poäng

Pumorna 3 poäng

Mer om den första utmaningen hittar den nyfikne här: Björnar, tigrar, lejon och pumor - Wild Kids är igång.Läs artikeln på Strandaren    |    Till skoltidningen Strandaren