Nyheter från Sveriges alla skoltidningar på ett och samma ställe

Tyresö, Strandaren:

Inbjudan till föräldrautbildning ABC - Alla Barn i Centrum

2023-03-06 / Jonas Åhlund

Under våren bjuder skolkuratorerna på Strandskolan och Kumla skola in till föräldrautbildningen ABC – Alla Barn i Centrum. ABC är ett program med fyra föräldraträffar som syftar till att stärka relationen mellan barn och föräldrar. Kursen riktar sig till dig med barn i åldrarna 3–12 år.

Om ABC:s föräldrautbildning
Idag vet vi att starka band mellan barn och föräldrar är den bästa grunden för en harmonisk uppväxt till trygga och självständiga individer som vuxna. Därför arrangerar vi föräldrautbildningar i form av ABC:s gruppträffar. På träffarna varvar vi diskussioner, filmer och övningar baserat på den senaste forskningen inom föräldraskap och barns utveckling.

För vem?
ABC-träffarna riktar sig till alla föräldrar boende i Tyresö, med barn 3–12 år. Programmet består av fyra gruppträffar kring varsitt tema. Hela programmet pågår under ungefär två månader och varje möte tar cirka 2,5 timmar. Träffarna är gratis.

Praktisk information
Plats: Strandskolan, Lagergrens väg 14, 135 63 Tyresö
Tid: 17.00–19.30
Datum: 22/3, 5/4, 19/4, 3/5
Anmälan och kontakt:
Sara.holmqvist@utb.tyreso.se 08-578 276 62
Susanna.glans@utb.tyreso.se 08-578 271 11
Det mycket viktigt att du som anmäler dig kan komma på alla fyra träffar.
Efterfrågan på platser är mycket stor och därför kommer gruppledarna att begära bekräftelse på din anmälan, annars går platsen till någon på reservlistan.

Läs artikeln på Strandaren    |    Till skoltidningen Strandaren