Nyheter från Sveriges alla skoltidningar på ett och samma ställe

Tyresö, Strandaren:

Strandskolan

2022-06-02 / Mathis Andersson Gällhagen

Strandskolan Jag har gått på denna skolan i snart 10 år nu. Det har funnits bra dagar och mindre bra dagar. Vissa veckor fanns mycket att göra och andra inget alls. Det har varit en berg- och dalbana helt enkelt 

Jag minns i lågstadiet när man bara lekte. Det hände mycket. Jag kommer speciellt ihåg när jag lekte med Linus. Kanske lite elakt men jag tog hans mössa så att han skulle bli sur. Det blev han och jagade mig med stora stockar och pinnar. Det var kul. Inte helt säker på hur kul det var för Linus men det löste sig ändå. Jag tror ändå att det var okej för vi var aldrig ovänner efter. I mellanstadiet så började man vänja sig med banan.

Det var lugnt men bilden på skolan började klarna. Skolan blev lite mer av en skola istället för en lekplats. Det var en ny klass så man fick skaffa lite nya kompisar. Sedan kom man till högstadiet där det började bli på riktigt. Den tiden har däremot flutit på snabbast enligt mig och jag har faktiskt inte supermånga minnen. Men nu börjar denna berg- odalbana ta slut och det är snart dags att lämna skolan och ta sommarlov som man har gjort alla år. Enda skillnaden är att man inte kommer tillbaka till skolan efter det.

Läs artikeln på Strandaren    |    Till skoltidningen Strandaren