Nyheter från Sveriges alla skoltidningar på ett och samma ställe

Tyresö, Strandaren:

SVT:s julkalender 2018 - Storm på lugna gatan

2018-11-26 / Strandarens redaktion årskurs 5

Årets julkalender handlar om massa tävlingar.
En familj vill vinna i bästa julpyntet. Men dom märker att någon har tagit allt julpynt. Familjen behöver nu leta vart allt har tagit vägen.

Vad tycker vi?

Vera: Jag tycker att den känns ganska bra men ändå väldigt mycket som händer och lite jobbig att titta på men ändå okej att titta på för man plågas ju inte. Så vi får se lördag hur den är.

Emmie: Jag tycker den verkar sådär, Julkalendern känns som ett tv program och inte som en julkalender.

Tyra: julkalenderns kändisar är väldigt duktiga men jag hoppas att de skådespelar lika bra i julkalendern som de gör  i andra program som är med. Att de men de julkalender va mycket bättre, jag har sett bättre än det                           

Alva: Jag tycker att den verkar ganska dålig. Det känns mer som typ OS fast i en liten stad. Det som verkar bra är att den verkar ganska julig till skillnad från den förra julkalendern. Men annars tror jag att den är ganska dålig för det känns som att det är lite mycket på en gång.

Gabbi: Jag tycker den är bra. Den verkar bra för det känns som att det är mycket som händer och det händer ju mycken under julen.

Några kändisar som är med är: Lena philipsson, Johan rheborg, Ulla  skoog och de är några av namnen som kommer på “julkalendern 2018”

Om du vill se en liten smygtitt av julkalendern så gå på denna länk och titta på denna lilla filmsnutten: 

 

Läs artikeln på Strandaren    |    Till skoltidningen Strandaren